Termowoodex on ainoa Baltian maaissa johtava lämpökäsittellyn puun valmistaja. Yhtiö toimii Jurmalassa ja on perustettu vuinna 2004. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan vientiin Eyroopaan ja Asian maaihin. Vuonna 2007 ja 2008 yhtiömme myönnettin kansainvälinen tuote hyväksynta.

 

Termowoodex on puun lämpömodifioinnin innovatiivinen erikoisasiantuntija, ja korkelaatuinen Latvian lämpöpuun tuottaja. Termowoodex valmistaa lämpökasittelylaitteitä ja myy lämpökäsiteltya puuta tilauksen mukaisesti seäk tarjoaa asiakkailleen lämpökäsittelyt – ja kuumakuivaus – palveluja. Tarjoamme tuoteitta ja palvelluja ensisijaisesti EU:N alueella puutavarakaupan, puutuote, rakennustuote – ja sahateollisuuden tarpeisiin.

Asiakkaillamme on raaka-aine ja tarkoitus lopputuotteesta. Meidän tehtävänämme on suunnitella ja etsiä oikea tuotantotapa, joka vastaa parhaiten assiakkan tarpeita, metta on tekniikaltaan ja kapasiteetiltaan valmis myös tulevaisuuden nouseviin kapasiteetti – ja laatuvaatimuksiin. Termowoodex on lämpökäsittelylaitteiden markkinakuluisa Euroopassa. Vaikka toimiala on yleisesti ottaen muori, on Termowoodexilla jo vankka kokemus erilaisesta ratkaisusta. Olemme kehitätnet kilpailukykyiset laitteistot eri kokoisille lämpökäsittelyn puun tuotantomäärille. Meille on myönnetty laitteiden hallinnan sertifikaati, jonka avulla olemme tietoisia toimittamamme kuivamoon alkuperiästä. Putkenmuotoiset kuivaamot suunitellaan ja  valmistetaan tilaustyönä. Laitteistomme voivat lämpökäsitellä koivu, tammi, pyökki, lehtikuusi, vahtera, kirsikka, mahonki, oregon-mänty ja muut kovat harvinaiset jalopulajit. Toimitamme isoita demensioita ja profileja erikoistilauksella sopimuksen mukaisesti. Koneissamme tehohyötys suhde on hyvä joka merkitsee energiasäästo verratuna konventionaalisiin laitteisiin. Tekniset ratkaisut takaavat korkealaadun. Tekniset ratkaisut helpottavat laitteiden käyttö ja vähentää koulutusta. Specialisointumme mielummin kovalajille lehtipuutavaroille ja exoottisille puulajille etelä maaista. Kuivauksen prosessilla mittauslaitte autaa valvoaan prosessin. Puun kosteusjäännös on vain 5-6%. Me voimme lämpökasitellä puutavara 1mm-500mm paksudeltaan. Termowoodex on täysin luonnollinen ja puhdas tuotanto. Siihen ei ole lisätty kemikaaleja. Tuotantoprosessissa käytetään vain höyrya.

 

Teknisesti vaativan prosessin vuoksi lämpökäsittelylaitteiden suunittelu ja toteutus ei vaati korkea ammattitaitoa sekä prosessin vaihden ja puun käyttäytymisen tuntemusta. Yksinkertaiset ratkaisut parhampia.

Tarjoamme kuumakuivauspalveluja puutuote- ja sahateollisuuden tarpeisiin Suomessa vastasahttuja kuivattuji ja lämpökäsiteltyä puutavaraa. Laatu on korkea, hinnat ovat kohtuulliset.  

  

Hinnat vaihtuu kamminion pitusta rippuen. Kammioinen koot olla 3,2 metrista 18,4 asti

  

Vakio varustuus kuluu:

 

  1. Kammiu-1 kpl

  2. Lastauskärry-1 kpl

  3. Kiskot-1 kpl

  4. Puoliautomaatlinen ohjastaulu

 

Lisävarustus:

 

  1. Jatkokiskot

  2. Lisäkärryt

  3. Portaat, lava

  4. Automaattinen ohjaustaulu

  5. Kammion jahdytyslaitte

 

Haluaisitteko ostaa puutavara Termowoodexilta?

 

Jos kiinnostuitte tavarasta, palveluista, laitteideista, niin voitte ottaa yhteyttä meidän puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Yhteydenotto

 

LV-2011 Latvia, Jūrmala, Sloka 7143

SIA TERMOWOODEX www.termowoodex.com

Puh +371 29205280 Fax +371 6781159 Yhtion johtaja

E-mail: info@termowoodex.com

E-mail: trofjen@windowslive.com –kaupan edustaja Trofimov Eugen

Puh. Suomessa: 465810769 – Eugen Trofimov – kaupan edustaja